Stockholm Life samlar
life science i Stockholm

Du är här

Om Stockholm Life

Varumärket Stockholm Life har tagits fram för att skapa en gemensam identitet för aktörer inom life science i Stockholmsområdet. Stockholm Life har en samlande kraft och går att använda för bland annat marknadsföring av företag och organisationer såväl som regionen i sin helhet.

Foto: Björn Olin/Folio/imagebank.sweden.se

I Stockholmsområdet ryms allt från stark akademisk forskning och ledande hälso- och sjukvård till en hög koncentration av företag och myndigheter med verksamheter inom life science. Tre framgångsrika universitet, ett av världens modernaste universitetssjukhus, ett starkt näringsliv och en dynamisk startup-scen med mera återfinns i regionen. Stockholm Life samlar dessa under en gemensam identitet för att underlätta möjligheten att dra nytta av varandra i olika sammanhang.

Varumärket Stockholm Life är fritt att använda för de som önskar. För tillgång till logotyp, grafisk profil och ytterligare information, kontakta Stockholm Science City på info@ssci.se.

Nyfiken på vilka life science aktörer som finns i Stockholmsområdet?

Klicka här!

Webbplatsen stockholm-life.se samlar aktuella händelser och nyheter i området, ansvarig för innehållet på webbplatsen är Stockholm Science City. Har du tips på event eller nyheter som kan publiceras på stockholm-life.se, eller är du intresserad av att skriva ett blogginlägg? Hör i så fall gärna av dig till info@ssci.se.