Stockholm Life samlar
life science i Stockholm

Du är här

Var med i utvecklingen av vården - välkommen med din ansökan till Innovationsfonden

Innovationsfonden består av 15 miljoner kronor som fördelas två gånger per år. Fonden stödjer utvecklingen av nyskapande produkter, tjänster och metoder som kan förbättra hälso- och sjukvården.

Medarbetare inom hälso- och sjukvården i Stockholms läns landsting kan söka medel ur Innovationsfonden två gånger per år. En möjlighet för anställda inom vården att utveckla idéer om hur utmaningar i det dagliga arbetet kan lösas.
 
Utvecklingen av innovationer har en central roll i Stockholms läns landstings satsningar på att stärka hälso- och sjukvården. Som ett led i detta har vårdens medarbetare möjlighet att få ekonomiskt stöd ur Innovationsfonden för att utveckla idéer om hur utmaningar i det dagliga arbetet kan lösas. Alla som arbetar minst 50 procent inom landstingsfinansierad vård kan ansöka, oavsett yrkeskategori och befattning.
 
Information om Innovationsfonden, hjälp med utformningen av ansökan, en instruktionsfilm samt exempel på projekt som har tilldelats medel finns på sllinnovation.se/innovationsfonden.
 
Innovationsfonden är en del av SLL Innovation, en paraplyorganisation för innovationsverksamheten inom Stockholms läns landsting.
 
Läs mer på sllinnovation.se