Stockholm Life samlar
life science i Stockholm

Du är här

eLSi för företag

Är ni i ett tidigt skede av er internationaliseringsstrategi och vill veta mer om dessa marknader?

 • eLSi ger dig tillgång till en rad dokument och filmer med grundläggande information om bl.a. strukturen på den lokala life science marknaden, nyckelaktörer i branschen, landspecifika regulatoriska bestämmelser och affärskulturen m.m.

Har ni redan bestämt er eller etablerat er på någon av marknaderna på plattformen?

 • Då kan ni istället hitta praktisk information om hur man startar upp dotterbolag i landet, lokala förhandlingsprocessen, affärsetikett och språktips m.m.

Hur funkar det?
Materialet om målmarknaderna finns tillgängligt i två typer av online-verktyg: eLSi-Moodle och eLSi-eFront. Båda verktygen är helt gratis och blir tillgängliga efter att man registrerat sig på respektive sajt. Man måste dock registrera sig separat för varje verktyg i detta skede.

Logga in på verktygen

  eLSi-Moodle omfattar allt material som tagits fram och fungerar som ett referensbibliotek. Det är organiserat i 5 sektioner med länkar, dokument och filmer.

  eLSi-eFront är ett kursverktyg där endast ett urval av materialet finns med. Fördelen är att man kan beta av materialet lite i taget i egen takt i form av kursavsnitt.

  Om materialet
  Materialet har sammanställts inom ramen för eLSi-projektet från offentligt tillgängliga källor. Allt material har noggrant utvalts med tanke på praktisk relevans och innehåll, men också utifrån hur lättsmält det är.
  Majoriteten av videomaterialet är framtaget av projektpartners specifikt för projektet. I de fall där materialet kommer från offentliga källor, länkas direkt till upphovsmannen av upphovsrättsliga skäl.